Nick Mullens fik en fantastisk NFL-debut mod Raiders, og mandag starter førsteårs-quarterbacken igen, når San Francisco 49ers møder New York Giants.

Jimmy Garoppolo fik ødelagt sin sæson af et overrevet korsbånd i uge 3, mens reserven C.J. Beathard pådrog sig en håndskade i uge 8. Derfor skulle upåagtede Nick Mullens pludselig starte for 49ers i sidste uges torsdagskamp mod Raiders.

De fleste havde nok regnet med at se en førsteårs-quarterback, der ville begå fejl og lade sig tynge af for første gang i sin karriere at skulle spille på den helt store scene i bedste amerikanske sendetid, men Mullens leverede en fantastisk præstation.

Den 23-årige signal caller ramte på 16 af sine 22 kast for 262 yards og tre touchdowns i 49ers’ udklassering af Raiders på 34-3, og det har nu sikret ham mindst endnu en kamp som startende quarterback. 49ers på Twitter, at Mullens starter mod Giants i mandagskampen.

Efter Mullens’ suveræne debut kan man spekulere i, om han fast overtager rollen som førstestyrmand efter Garoppolo, hvis han disker op med endnu en god præstation mod Giants.

Selvom Giants også har været horrible og en af sæsonens største negative overraskelser, bør Mullens få sværere arbejdsbetingelser mod et mandskab, der har dygtige spillere som Landon Collins, Janoris Jenkins og Olivier Vernon på forsvaret.