Tight end Jordan Reed har bestået lægetjekket i San Francisco 49ers og har skrevet en etårig kontrakt med klubben.

San Francisco 49ers har allerede en af NFL’s bedste tight ends i George Kittle, og nu kan de forsvarende NFC-mestre potentielt have en rigtig dygtig duo.

Jordan Reed har nemlig underskrevet en etårig kontrakt med klubben, efter han har bestået sit lægetjek. Det beretter ESPN’s Adam Schefter.

Og hvorfor er det værd at nævne en så formel ting som lægetjekket i Reeds tilfælde? Det skyldes, at den 30-årige tight end har haft hele syv hjernerystelser i sin karriere og dermed bærer rundt på en stor – og skræmmende – skadeshistorisk.

I San Francisco bliver Jordan Reed genforenet med Kyle Shanahan, der sammen med hans far og daværende Washington-cheftræner, Mike Shanahan, valgte Reed i tredje runde af 2013-draften. Derfor bliver det spændende at se, hvilken rolle Jordan Reed kan få hos 49ers, hvis han kan holde sig skadesfri.

Jordan Reed har på grund af skader ikke spillet en betydende kamp siden 2018, og han har blot spillet i 65 ud af 112 mulige kampe i sin karriere. Han har grebet 329 bolde for 3,371 yards og 24 touchdowns i NFL.