Wide receiver Deebo Samuel vil væk fra San Francisco 49ers. Det afviser general manager John Lynch.

Deebo Samuel har spillet sin sidste kamp for San Francisco 49ers, hvis det står til ham selv.

Men stjerne-receiverens ønske om at blive tradet til et andet hold er ikke et ønske, som 49ers har tænkt sig at opfylde. Det fortæller general manager John Lynch ifølge nfl.com:

“Jeg kan ikke forestille mig nogensinde at ville skille mig af med Deebo. Du gennemgår hele processen, og selvom vi ikke har et førsterundevalg, er grundige og forbereder alle scenarier, så er han bare for god en spiller (til at skille af sig med ham, red.),” siger John Lynch.

Samuels grund til at anmode om at blive handlet til et andet hold er fortsat uklart. Der spekuleres både i, at Samuel er utilfreds med, at han i den sidste halvdel af 2021-sæsonen blev brugt mere som runningback end som wide receiver, eller at han er utilfreds med sin kontrakt.

Læs også: Deebo Samuel vil væk

I skrivende stund har hverken Deebo Samuel eller 49ers forklaret årsagerne bag Samuels trade-anmodning.

Deebo Samuel har spillet for San Francisco i tre sæsoner, siden klubben valgte ham i anden runde af 2019-draften. I 2021 blev han valgt til first-team All-Pro efter en fantastisk sæson, hvor Samuel greb 77 bolde for 1.405 yards og seks touchdowns. Derudover noterede han sig for 365 løbeyards og otte løbe-louchdowns på 59 løb.