2020-sæsonen har været skuffende for San Francisco 49ers, og det gælder også holdets quarterback Jimmy Garoppolo. 

I store dele af sæsonen har han døjet med skader, og når han har været på banen, har spillet ikke altid været lige imponerende. Til trods for det er et quarterbackskifte ikke umiddelbart lige rundt om hjørnet, hvis man skal tro cheftræner Kyle Shanahan. 

– Ja, jeg tror, at Jimmy vil være vores quarterback næste år, siger Kyle Shanahan ifølge ESPN.

Hvis noget bedre dukker op, skal det dog ikke afvises, lyder det fra cheftræneren.

– Man kan ikke sige noget med sikkerhed. Du sidder ikke her og giver løfter om noget. Når du bygger et fodboldhold, er det dit job at sætte det bedste hold sammen år efter år. 

– Man kigger alle vegne, og man ser, om der er noget derude, der kan gøre en meget bedre. Det er det samme svar for hver position, men se på Jimmy, se hvad han har gjort, se hvor han er økonomisk. Vi har bare at have et meget godt svar, hvis vi finder noget bedre end det, fordi Jimmy har vist, at han er en fyr, der kan tage os til Super Bowl, og jeg tror også, at Jimmy bliver meget bedre, jo mere han spiller, siger han. 

Jimmy Garoppolo koster 49ers knap 27 millioner dollar i hver af de kommende to år. Til gengæld kan 49ers faktisk fyre den 29-årige quarterback i foråret og kun have et “dead cap” på knap 2,8 millioner dollar. 

I denne sæson har Garoppolo spillet seks kampe og kastet for 1096 yards, syv touchdowns og fem interceptions.