Den erfarne wide receiver er tilbage i Shanahans fold efter at have skrevet under på en 1-årig aftale med San Francisco.

John Lynch har spenderet det meste af foråret og sommeren på at finde wide receivers, der kunne holde sig skadesfri, uden at det egentligt lykkedes. Det kunne også ses i weekendens nederlag til Cardinals, hvor wide receiverne stod for sølle fire receptions og 41 yards. Derfor har Lynch og Shanahan hentet den erfarne Mohamed Sanu ind på en 1-årig aftale til $1,05 millioner dollars.

Overgangen bør være hurtig, da Sanu er bekendt med Shanahans system. Han var en del af et historisk effektivt Falcons’ angreb i 2016, der bragte holdet til deres anden Super Bowl, som de tabte til New England Patriots.

Netop Patriots hentede sidste år Sanu, da de sendte et andetrundevalg til Falcons. Det blev dog aldrig den store succes, og Belichick sagde farvel til Sanu i begyndelsen af september.

Nu får Sanu så endnu en chance for at jagte Lombardi-trofæet og giver 49ers et solidt, men ikke exceptionelt, våben indtil Deebo Samuel og Brandon Aiyuk kan støde til gruppen.