Blot nogle timer før franchise tag-tidsfristen løb ud, er San Francisco 49ers blevet enige med kicker Robbie Gould om en langvarig kontrakt.

Mandag d. 15. juli er sidste chance for holdene, der i foråret valgte at franchise tagge en spiller, hvis de skal blive enige om en langvarig kontrakt med den taggede spiller. Der bliver derfor forhandlet intenst i disse timer, og det virker til at have båret frugt hos San Francisco 49ers.

Her er man blevet enige med kicker Robbie Gould om en langvarig kontrakt, der binder ham til 49ers i de kommende år. Gould var ellers ude tidligere på off season med et krav om at blive tradet, men så vidt kom det ikke. Kontrakten er en toårig aftale med 10,5 millioner dollar garanteret. Derudover er der en mulighed for, at kontrakten kan blive til en fireårig aftale til en værdi af 19 millioner dollar.

36-årige Robbie Gould kom til 49ers for to år siden efter 11 år som kicker for Chicago Bears og et for New York Giants. Hos 49ers har han været utroligt pålidelig og ramt på hele 72 ud af 75 field goal-forsøg.

Dermed mangler kun to franchise taggede-spillere at få en langvarig kontrakt. De to er Atlanta Falcons’ Grady Jarrett og Houston Texans’ Jadeveon Clowney.