Raheem Mostert har ikke kunne forhandle en ny kontrakt på plads med San Francisco 49’ers, og runningbacken ønsker derfor en trade væk fra klubben

San Francisco 49’ers tromlede gennem NFC og direkte i Super Bowl i 2019-sæsonen, og det skyldes bl.a. runningback Raheem Mostert, der for alvor brød igennem med 772 løbe yards og otte touchdowns og snittede 5,6 yards per løb i grundspillet.

På baggrund af den solide sæson har Mostert ønsket en ny kontrakt af 49’ers, da hans nuværende blot betaler ham 2.825.000 dollars i 2020.

Det har holdet dog ikke været villig til at give ham, og derfor fortæller Mosterts agent, Brett Tessler, at Mostert ønsker at blive tradet væk fra klubben.

– Efter måneders uproduktiv snak med 49’ers om at lave en fair forbedring af Raheem Mosterts kontrakt (der lige nu betaler ham som en special teams-spiller) har vi besluttet at anmode om en trade. Vi er skuffede over, at det er endt her for en spiller, som ledte alle runningbacks i NFL i yards per løb, og som hjalp holdet til Super Bowl.

Selvom Mostert løb for flest yards af alle San Franciscos utallige runningbacks, så forstår man godt, at holdet er lidt tilbageholdende med at betale den 28-årige runningback.

Før sit gennembrud i 2019 havde Mostert blot løbet for 297 yards og ét touchdown i løbet af sine fire første sæsoner i NFL.

Foruden Mostert har 49’ers også bl.a. Jerick McKinnon og Tevin Coleman på holdkortet i 2020.