Kan Brady vinde igen igen? Hvem kan overraske, og hvem kan skuffe? Og hvem når slutspillet? Det og meget mere prøver Gul Kluds skribenter at forudsige i denne artikel. Du kan bladre gennem forudsigelserne i bunden.

Syv måneder har vi ventet, og som altid har det været en lang ørkenvandring af en off season uden football. Nu er det tid til, at bolden igen skal snappes, og fans af alle 32 hold glæder sig til at se deres hold i aktion.

Har off season-investeringerne båret frugt, eller falder det hele sammen igen? I denne artikel giver en række af Gul Kluds skribenter deres bud på alt fra Super Bowl-vinderen til draftens førstevalg og årets største gennembrud. I kan bladre igennem siderne for at se alle de forskellige forudsigelser.

De deltagende skribenter er: Claus Elming, Alexander Paaske, Victor Risager, Jacob Graversen, Nichlas Mohrsen, Anders Kaltoft, Nikolaj Sattrup, Marc Skafte-Vaabengaard, Jonas Pedersen, Mikkel Nielsen og Teis Joranger.

Hvilke to hold ender i Super Bowl? – og hvem vinder?

Vi starter lige på og hårdt med afslutningen. Der er stadig godt fem måneder til vi ved, hvem der står i Super Bowl, men Gul Kluds skribenter peger i AFC kraftigt på Chiefs, mens der skydes lidt mere varieret i NFC.

AFC’s repræsentant:
Chiefs (8 stemmer – Elming, Paaske, Risager, Graversen, Mohrsen, Kaltoft, Skafte-Vaabengaard, Pedersen)
Bills (2 stemmer – Nielsen, Joranger)
Ravens (1 stemme – Sattrup)

NFC’s repræsentant:
Buccaneers (5 stemmer – Risager, Sattrup, Pedersen, Nielsen, Joranger)
Packers (3 stemmer – Elming, Paaske, Kaltoft)
Rams (2 stemmer – Mohrsen, Skafte-Vaabengaard)
49ers (1 stemme – Graversen)

Vinderen af Super Bowl:
Chiefs (7 stemmer – Paaske, Risager, Graversen, Mohrsen, Kaltoft, Skafte-Vaabengaard, Pedersen)
Buccaneers: (3 stemmer – Nielsen, Sattrup, Joranger)
Packers (1 stemme – Elming)

Klik dig videre på de næste sider, for at se de andre forudsigelser.