Tag med Gul Klud, Claus Elming og LA Travel til Cleveland og Minnesota og se Baker mod Big Ben, og Vikings mod Broncos i et af verdens fedeste stadions.

NFL-kampe:
14. november Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers
17. november Minnesota Vikings – Denver Broncos

Læs mere og køb din tur nu!

Thursday Night Football 
Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers 
Det er et af NFLs største arvefjendeopgør, du skal være vidne til, når Browns tager imod Steelers.

De to klubber har mødtes næsten hvert år siden 1950, og som AFC North rivaler mødes de nu to gange hvert år. Steelers har gennem de sidste mange sæsoner været totalt dominerende, men med den unge quarterback Baker Mayfield er der pludselig håb og drømme i Cleveland. Byen er berømt for sine footballfans, og ikke mindst den legendariske fanzone, kendt som The Dawg Pound.

Du skal opleve et brag mellem den unge og den gamle, når Steelers stiller til start med den dobbelte Super Bowl mester og efterhånden levede legende Ben Roethlisberger. Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme at Browns har hentet en vis Odell Beckham Jr. inden sæsonen. 
’

I Cleveland skal du naturligvis også prøve en af de lokale specialiteter og smage en Polish Boy (bedre kendt som en Hotdog med det hele).

Læs mere og køb din tur nu!

Skol – Islandsk klap i Minnesota 
Minnesota Vikings – Denver Broncos
Princes Purple Rain pumper ud gennem højttalerne. Stadion er lyst op i lilla. Spillerne kommer på banen gennem stævnen på et vikingeskib, mens galionsfiguren spyer ild ud af munden. Trommen hamrer rytmen ind, tilskuerne laver deres bedste islandske klap og råber Skol – uden at ane hvad det betyder. Velkommen til Minnesota og Vikings nye ultrafede stadion.

Modstanderen denne søndag aften er Denver Broncos anført af deres nye quarterback Joe Flacco og et giftigt forsvar med Von Miller som den store stjerne.

Du skal se kampen sammen med Claus Elming, der helt sikkert sidder med nerverne udenpå det lilla tøj. Det kan kun blive en fed oplevelse, som du vil fortælle dine venner og bekendte om længe efter, du er kommet hjem.

I Minnesota bliver der også mulighed for at besøge USAs største shoppingcenter. The Mall of America er så stor, at den har et Tivoli i midten og så ellers fire etager med butikker, restauranter og biografer. Hvem sagde shop amok?

Læs mere og køb din tur nu!

Mandag – Monday Night Football

LA Chargers – Kansas City Chiefs 

En NFL-tur med Gul Klud og LA Travel betyder masser af football og masser af hygge. Som altid på vores ture finder vi en god sportsbar og ser football sammen, når der er mulighed for det.

Efter sidste års katastrofe i Mexico City prøver NFL igen at stable en kamp på benene, og denne gang skal Chargers og Chiefs møde i et rent AFC West opgør på Azteca Stadium.

Du kan se kampen sammen med de andre medrejsende på en sportsbar i Minneapolis og naturligvis få den helt store amerikanske menu med wings, ribs og måske en Jucy Lucy burger, der er en Minnesota specialitet.

Pris pr. person (ved dbl.værelse) Kr.14.995.-
Enkeltværelsestillæg: Ring og hør – også
Der er kun 30 pladser til denne pris.
Bestil din rejse nu ved at ringe på 89880484

Inkluderet:
Fly tur/retur inkl. alle skatter og afgifter
2 overnatninger på Hotel Westin Downtown Cleveland
4 overnatninger på Hotel AC By Marriott Minneapolis Downtown
Transport mellem lufthavne og hotel i begge byer
Billet til Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers
Billet til Minnesota Vikings – Denver Broncos
Claus Elming deltager på turen og laver oplæg til begge kampe
Dansk rejseleder

Læs mere og køb din tur nu!