NFL-rejse 1: To fede kampe, ét vildt stadion og én ung superstjerne!

Tag med Gul Klud, Claus Elming og LA Travel til Cleveland og Minnesota og se Baker mod Big Ben, og Vikings mod Broncos i et af verdens fedeste stadions.

NFL-kampe:
14. november Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers
17. november Minnesota Vikings – Denver Broncos

Thursday Night Football 
Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers 
Det er et af NFLs største arvefjendeopgør, du skal være vidne til, når Browns tager imod Steelers.

De to klubber har mødtes næsten hvert år siden 1950, og som AFC North rivaler mødes de nu to gange hvert år. Steelers har gennem de sidste mange sæsoner været totalt dominerende, men med den unge quarterback Baker Mayfield er der pludselig håb og drømme i Cleveland. Byen er berømt for sine footballfans, og ikke mindst den legendariske fanzone, kendt som The Dawg Pound.

Du skal opleve et brag mellem den unge og den gamle, når Steelers stiller til start med den dobbelte Super Bowl mester og efterhånden levede legende Ben Roethlisberger. Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme at Browns har hentet en vis Odell Beckham Jr. inden sæsonen. 
’

I Cleveland skal du naturligvis også prøve en af de lokale specialiteter og smage en Polish Boy (bedre kendt som en Hotdog med det hele).

Skol – Islandsk klap i Minnesota 
Minnesota Vikings – Denver Broncos
Princes Purple Rain pumper ud gennem højttalerne. Stadion er lyst op i lilla. Spillerne kommer på banen gennem stævnen på et vikingeskib, mens galionsfiguren spyer ild ud af munden. Trommen hamrer rytmen ind, tilskuerne laver deres bedste islandske klap og råber Skol – uden at ane hvad det betyder. Velkommen til Minnesota og Vikings nye ultrafede stadion.

Modstanderen denne søndag aften er Denver Broncos anført af deres nye quarterback Joe Flacco og et giftigt forsvar med Von Miller som den store stjerne.

Du skal se kampen sammen med Claus Elming, der helt sikkert sidder med nerverne udenpå det lilla tøj. Det kan kun blive en fed oplevelse, som du vil fortælle dine venner og bekendte om længe efter, du er kommet hjem.

I Minnesota bliver der også mulighed for at besøge USAs største shoppingcenter. The Mall of America er så stor, at den har et Tivoli i midten og så ellers fire etager med butikker, restauranter og biografer. Hvem sagde shop amok?

Mandag – Monday Night Football
LA Chargers – Kansas City Chiefs 
En NFL-tur med Gul Klud og LA Travel betyder masser af football og masser af hygge. Som altid på vores ture finder vi en god sportsbar og ser football sammen, når der er mulighed for det.

Efter sidste års katastrofe i Mexico City prøver NFL igen at stable en kamp på benene, og denne gang skal Chargers og Chiefs møde i et rent AFC West opgør på Azteca Stadium.

Du kan se kampen sammen med de andre medrejsende på en sportsbar i Minneapolis og naturligvis få den helt store amerikanske menu med wings, ribs og måske en Jucy Lucy burger, der er en Minnesota specialitet.

Pris pr. person (ved dbl.værelse) Kr.14.995.-
Enkeltværelsestillæg: Ring og hør
Der er kun 30 pladser til denne pris.
Bestil din rejse nu ved at ringe på 89880484

Inkluderet:
Fly tur/retur inkl. alle skatter og afgifter
2 overnatninger på Hotel Westin Downtown Cleveland
4 overnatninger på Hotel AC By Marriott Minneapolis Downtown
Transport mellem lufthavne og hotel i begge byer
Billet til Cleveland Browns – Pittsburgh Steelers
Billet til Minnesota Vikings – Denver Broncos
Claus Elming deltager på turen og laver oplæg til begge kampe
Dansk rejseleder

Læs mere og køb din tur nu!

NFL-rejse 2: Super Bowl mestrene og Hjalte Froholdt

Tag med Gul Klud, Claus Elming og LA Travel på syv-dages Thanksgiving tur til Texas og se Super Bowl mestrene med en dansker på holdet.

NFL-kampe:
28. november Dallas Cowboys – Buffalo Bills
1. december Houston Texans -New England Patriots

College football
29. november Texas Longhorns – Texas Tech

Thanksgiving Thursday
Dallas Cowboys – Buffalo Bills. 
Det er et sjældent møde på Thanksgiving, når der er Super Bowl rematch mellem Cowboys og Bills. Selvom det er længe siden, at Cowboys vandt Super Bowl 27 og 28 over Bills, er der stadig noget magisk over dette opgør. Væk er Troy Aikman og Jim Kelly. Nu hedder de to quarterbacks Dak Prescott og Josh Allen.

Læg dertil superstjerner som Ezekiel Elliott, Amari Cooper og Demarcus Lawrence hos Cowboys, og LeSean McCoy og den tidligere Cowboys-spiller Cole Beasley hos Bills, og så har du ingredienserne til en underholdende affære på den store amerikanske helligdag.

Kampen bliver vist i hele USA og der vil være et stort anlagt show med musik og underholdning i pausen. Og så må vi heller ikke glemme de verdensberømte cheerleaders fra Dallas Cowboys.

Fredag – College Football
Texas Longhorns – Texas Tech
Turen går til Texas hovedstad, når vi skal til college football og et af de helt store rivalopgør, når Texas Longhorns tager imod Texas Tech.

Glem alt om NFL, baseball og basketball – Texas Longhorns er Austins favoritter, og det er en fuldstændig magisk oplevelse at se dem spille på hjemmebane. College football er noget helt andet end NFL. Reglerne er naturligvis nogenlunde de samme, men der er en helt anden stemning og med en gigantisk tailgate forfest inden kampen.

Glæd dig til at se Texas Memorial Stadium med plads til over 100.000 tilskuere og en stemning udover det sædvanlige.

Fredag er desuden Black Friday, så der bliver mulighed for at lave lidt julegave shopping med store på USAs største handelsdag.

Søndag – Patriots og Hjalte Froholdt
Houston Texans – New England Patriots
De forsvarende Super Bowl mestre er blevet forstærket med lidt dansk dynamit. Hjalte Froholdt fra Svendborg er nu holdkammerat med Tom Brady og de andre stjerner hos New England Patriots, og du kan opleve hele holdet, når de er på en svær kamp på udebane mod Houston Texans.

Sidstnævnte stiller op med et af ligaens giftigste forsvar anført af JJ Watt og Jadeveon Clowney, som skal forsøge at stoppe Tom Terrific og co. Det bliver et brag af en kamp, som kan få indflydelse på, hvordan slutspillet kommer til at se ud. Og måske med en dansker på banen.

Mandag – Monday Night Football
Seattle Seahawks – Minnesota Vikings
En NFL-tur med Gul Klud og LA Travel betyder masser af football og masser af hygge. Som altid på vores ture finder vi en god sportsbar og ser football sammen, når der er mulighed for det.

Mandag aften kan du se Claus Elming iklædt lilla fra top til tå og med nerverne udenpå tøjet, når Minnesota Vikings møder Seattle Seahawks.

Du kan se kampen sammen med ham og de andre medrejsende på en sportsbar i Houston og naturligvis få den helt store amerikanske menu med wings, ribs, burgers og alt andet godt fra det berømte Texas barbecue-køkken.

Læs mere og køb din tur nu!

Pris pr. person (ved dbl.værelse) Kr.15.995.-
Enkeltværelsestillæg: Ring og hør
Der er kun 30 pladser til denne pris.
Bestil din rejse nu ved at ringe på 89880484

Inkluderet i prisen:
Fly tur/retur inkl. alle skatter og afgifter
3 overnatninger i Dallas
4 overnatninger i Houston
Morgenmad på hotel i Houston
Transport mellem lufthavne og hotel i begge byer
Transport fra Dallas til Houston med stop i Austin
Transport fra hotel til stadion i alle 3 byer
Billet til kampenDallas Cowboys – Buffalo Bills
Billet til kampenTexas Longhorns – Texas Tech
Billet til kampenHouston Texans – New England Patriots
Claus Elming deltager på turen og laver oplæg til alle kampe.
Dansk rejseleder

Læs mere og køb din tur nu!

Vil du ikke rejse helt så langt for NFL?
Se også vores fire rejser til NFL i London