Ændringer i onside-kick, trøje nr. 0 eller mulighed for at se en roughing the passer-straf igennem? NFL-ejerne skal tage stilling til 17 nye regelforslag.

NFL-ejerne mødes i den kommende uge i Phoenix, Arizona for at klappe hinanden på skuldrene over endnu et givtigt år med masser af succes på banen, på tv og på bankbogen.

Men de ligger ikke på den lade side. Ligaens ejere skal blandt andet tage stilling til en stribe nye regel-forslag, som enten er blevet indstillet af klubberne eller ligaens regelkomité.

Komitéen kom med otte forslag eller justeringer, mens klubberne kom med yderligere ni. I alt er der altså 17 nye regler i spil til den kommende sæson.

Her er de vigtigste regelforslag:

Tillad brugen af trøjenummer 0 og tillad kickere og puntere at have trøjenumre mellem 0-49 og 90-99.
Dette foreslåes, fordi klubberne er ved at løbe tør for numre til receivere, quarterbacks og runningbacks.

Giv et hold mulighed for at beholde bolden efter en scoring ved at indføre ét angrebsspil fra egen 20-yard linje med 20 yards til første down.
Dette foreslåes, fordi det normale onside kick er for svært at have succes med og fordi ovenstående spil tilføjer et nervepirrende element til kampen.

Udvid coaches’ challenge til at inkludere roughing the passer og personal fouls.
Dette foreslåes efter en sæson, hvor NFL så mange tvivlsomme kendelser på 15 yards, der var med til at afgøre kampe.

Placér bolden på 25 yard-linjen efter et touchback på punt.
Dette foreslåes, for at gøre et touchback på kickoff og punt ensartet og starte angrebsserien fra 25 yard-linjen i begge tilfælde.

Placér bolden på 25 yard-linjen efter et fair catch på et kickoff.
Dette foreslåes, for at undgå hold sparker bolden kort – primært en sikkerhedsforanstaltning for at undgå store kollisioner på kickoff.