Mens Steelers stadig er i gang med deres træningslejr, er de blevet ramt af triste nyheder. Wide receiver-træneren Darryl Drake afgik ved døden natten til søndag.

Mens Steelers natten til lørdag kunne glæde sig over en sejr i holdets første træningskamp, er de 24 timer senere blevet ramt af utroligt triste nyheder.

Holdets wide receiver-træner Darryl Drake døde pludseligt natten til søndag. Årsagen til dødsfaldet er ukendt på nuvæerende tidspunkt. Drake blev 62 år gammel.

Ejer Art Rooney II og cheftræner Mike Tomlin er dybt berørte og udtaler:

– “Vi er tabt for ord ovenpå Darryl Drakes død her til morgen. Darryl havde en utrolig indflydelse på de spillere han trænede og alle andre, han arbejde sammen med gennem sin karriere. Han var en passioneret træner og havde en fantastisk tilgang til livet, sin familie, sin tro og football”, udaler Art Rooney II.

– “Darryl var en nær ven og havde en en stor indflydelse på min egen trænerkarriere. Han var en fantastisk mand, far og bedstefar, og det er svært at sætte ord på den sort, hele vores hold gennemgår lige nu. Darryl elskede football og hver eneste spiller, som han trænede. Vi vil bruge vores tro til at vejlede os og hjælpe hans familie gennem disse svære tider. Mit hjerte og vores bønner er med hans kone, Sheila, og hele Darryls familie.”, siger Tomlin

Darryl Drake har trænet receivere i college og NFL i årtier, og har været i NFL siden 2004. Udover Steelers har han også være hos Chicago Bears og Arizona Cardinals.