Pittsburgh Steelers har forlænget kontrakten med træner Mike Tomlin, så han nu er på kontrakt til og med 2021-sæsonen. Forlængelsen er dog kortere end normalt.

Pittsburgh Steelers mødte i går torsdag ind til holdets årlige træningslejr, og det blev akkompagneret af lidt nyheder på trænerfronten.

Holdets træner gennem 12 år har fået forlænget sin aftale med et år yderligere. Oprindeligt udløb den efter 2020-sæsonen, men nu har de to parter også papir på hinanden til og med 2021-sæsonen. Dog skulle kontrakten indeholde en mulighed for at lægge et ekstra år på, hvis klubben ønsker det.

Det er normal kutyme for Steelers at forlænge deres trænere med to år tilbage af deres nuværende kontrakt, men normalt får de lagt to år ekstra på. Denne kontrakt er derfor lidt atypisk for holdet, da det andet år skal aktiveres på et senere tidspunkt.

Mike Tomlin har været hos Steelers i 12 sæsoner, hvor det aldrig er blevet til en sæson med flere nederlag end sejre. Han har ført holdet til én Super Bowl-sejr og et Super Bowl-nederlag. Det er dog otte sæsoner siden, at Steelers nåede Super Bowl senest, og de er kun 3-5 i slutspillet i den periode.