Wide receiver Antonio Brown har raget sig uklar med Pittsburgh Steelers, og selvom Brown er en stor stjerne, vil Steelers lytte til trades. Det beretter NFL Networks Ian Rapoport.

Antonio Brown virker til for alvor at have opbrugt tilliden hos alle i og omkring Pittsburgh Steelers, efter han sidste fredag og lørdag gik fuldstændig under jorden og ikke var til komme i kontakt med op til søndagens vigtige kamp mod Bengals.

Cheftræner Mike Tomlin var på et pressemøde onsdag kontant i sin udmelding om Browns’ opførsel, da han gjorde det klart, at den ikke er acceptabel.

Efter flere dages spekulationer omkring, hvorvidt Steelers bør, kan eller vil trade angrebsstjernen for at blive fri for hans egoistiske adfærd, beretter NFL Networks Ian Rapoport nu, at klubben er villige til seriøst at overveje tilbud. Kompensationen skal dog være rigtig, og her er der ifølge Rapoport tale om et førsterundevalg eller to høje draftvalg.

Pittsburgh vil dog kun kunne spare en million dollars i økonomisk råderum til den kommende sæson, da klubben ved en trade kommer til at skulle sluge næsten hele Browns’ løn på 22 millioner dollars. Det kræver dog, at Brown bliver tradet inden den tredje dag i næste sæson, der begynder i starten af marts. Fra 2020-sæsonen vil en trade til gengæld spare Steelers mange flere millioner.

30-årige Antonio Brown har spillet 15 kampe i denne sæson og grebet 104 bolde for 1.297 yards samt 15 touchdowns. I ni sæsoner i Pittsburgh har han hevet 837 bolde ind for 11.207 yards og 74 touchdowns.