Pittsburgh og Kansas City tørner sammen på søndag, og det betyder et gensyn mellem tidligere kollegaer.

Melvin Ingram startede denne sæson med at spille for Pittsburgh Steelers, men en trade i starten af november sendte pass rusheren til Kansas City. Ingram har fået en god start for Chiefs, der sendte et sjetterundevalg den anden vej for at sikre sig spilleren.

I denne spillerunde mødes de to hold, hvilket har medført flere spørgsmål til Steelers’ cheftræner Mike Tomlin. Pittsburgh Chefen er dog klar i mælet, han fortryder intet.

“For at være åben og ærlig, Melvin havde ikke længere lyst til at være her. For os som organisation, så foretrækker vi frivillige fremfor gidsler. Vi tror på, at der er en opskrift, der tillader os at spille sammen på en måde, du ikke kan måle.”

Tomlin fortæller også, at han og resten af Steelers’ direktion aldrig havde Kansas Citys mulige gevinst i tankerne, det handlede blot om, hvad Pittsburgh ville få ud af handlen. Steelers har ikke savnet veteranen grundet det sublime spil fra TJ Watt, men også den produktion de har fået ud af spillere som Alex Highsmith, der har spillet både mere og bedre efter Ingram blev sendt til Kansas City. Ingram nåede at spille seks kampe for klubben og lavede et enkelt sack i den tid.

Veteranen fik i sidste ende, hvad han ville. Han kom til en ny klub, har fået mere spilletid og gjort det godt med flere quarterback hits og et halvt sack mod både Broncos og Raiders.