Pittsburgh Steelers quarterback Dwayne Haskins mistede lørdag livet i en trafikulykke.

Den 24-årige quarterback døde lørdag efter at være blevet ramt af en bil i Florida. Haskins trænede på egen hånd i Miami-området med andre Steelers quarterbacks, running backs og wide receivere. Hvordan ulykken skete, er der ikke yderligere informationer om.

“Jeg er knust og mangler ord over Dwayne Haskins’ sørgelige død” sagde Steelers træner Mike Tomlin. “Han blev hurtigt en del af vores Steelers-familie ved sin ankomst til Pittsburgh og var en de hårdest arbejdende, både på banen og i vores samfund. Dwayne var en fantastisk holdkammerat, men endnu mere en fantastisk ven for så mange. Jeg er virkelig knust.”

Haskins blev valgt med pick 15 i første runde af Washington Redskins i 2019. Han spillede i ni kampe i 2019 og syv i 2020, hvor han samlet kastede 2.804 yards og scorede i alt 12 touchdowns. Hans tid i Washington var omgæret af kontroverser, og han blev fyret midt i 2020-sæsonen efter blot halvanden sæson for klubben.

Haskins skrev i stedet under med Steelers i januar 2021 for at være backup for Ben Roethlisberger og Mason Rudolph, men kom ikke på banen. I marts skrev han han en etårig forlængelse og var udset til at kæmpe om starterpladsen med blandt andre Mitchell Trubisky, der er kommet til fra Buffalo.

Han spillede college-football for Ohio State, hvor han satte et utal af rekorder. I sine 22 kampe som starter kastede han 5.396 yards og 54 touchdowns. Han blev kåret som MVP i den store collegekamp Rose Bowl i 2019.

Også Washington Commanders træner Ron Rivera, som var træner for Haskins i 2020, udtrykker sin sorg: “Dwayne var en talentfuld ung mand, der havde et langt liv foran sig. Det er en meget trist tid, og jeg mangler ærligt talt ord. Jeg ved, at jeg taler for resten af ​​vores hold ved at sige, at han vil blive meget savnet.”