Efter Ben Roethlisbergers karrierestop skulle Steelers på udkig efter en ny quarterback, og det ser nu ud til at blive det tidligere Bears-flop Mitchell Trubisky.

Efter 18 sæsoner med Ben Roethlisberger som startende quarterback går Steelers en ny æra i møde efter Roethlisbergers karrierestop. Og den æra ser ud til at blive med Mitchell Trubisky som quarterback.

Rygterne om Steelers interesse i mange forskellige quarterbacks har været stærke de seneste uger, men her på første dag i free agency er holdet blevet enige med det tidligere Bears-flop Mitchell Trubisky, meddeler NFL Networks Mike Garafolo.

Aftalen skulle være på to år, men kontraktens størrelse er endnu ukendt.

Mitchell Trubisky blev valgt med det andet valg i 2017-draften af Chicago Bears. Han startede 50 kampe over fire sæsoner for Bears, men det endelige gennembrud kom aldrig, hvorfor Bears bevægede sig videre efter 2020.

I stedet tog Trubisky til Buffalo Bills, hvor han i 2021 agerede backup for Josh Allen. Nu skal han ind og kæmpe om starterjobbet hos Steelers med Mason Rudolph og Dwayne Haskins. Trubisky er umiddelbart favorit til at vinde den kamp.