Philadelphia Eagles befinder sig på en delt sidsteplads i NFC East og det behager ikke ligefrem cheftræner Nick Sirianni.

Philadelphia Eagles lugtede blod, da de mødte Kansas City Chiefs i fjerde spillerunde, som – ganske ukarakteristisk – havde tabt to kampe på stribe. Men nok en gang selvdestruerede Eagles ved at levere et hav af personlige fejl, der bl.a. betød, at dommerne måtte omstøde tre touchdowns undervejs.

I sidste ende tabte Eagles opgøret med 42-30 og er derfor 1-3, hvilket betyder, at de befinder sig på en delt sidsteplads i NFC East.

Personlige fejl har også været et negativt kendetegn for Philadelphia Eagles i indeværende sæson. Indtil videre har Eagles-spillerne trukket suverænt flest flag med 44 styks. Det er hele 10 flere end Tampa Bay Buccaneers, som er nummer to på den knap så glamourøse liste.

Eagles’ cheftræner Nick Sirianni blev forholdt den negative statistik på sit pressemøde, hvortil han var ganske klar i mælet:

– For at være helt ærlig, så er jeg rasende over, at vi kun er 1-3. Vi er vores egen værste fjende og vi graver os ned i håbløse situationer med alle de fejl. Vi er nødt til at forbedre os markant, hvis vi skal gøre os gældende, udtalte Nick Sirianni til Josh Tolentino fra Philadelphia Inquirer.

Nick Sirianni og Philadelphia Eagles får mulighed for at rette op på den fejlslagne sæsonstart, når de møder Carolina Panthers (3-1) i den næstkommende spillerunde. Carolina Panthers har omvendt været en af sæsonens positive overraskelser, selvom de led et bittert nederlag til Dallas Cowboys i fjerde spillerunde.