”Jeg tager den på min kappe” sådan lød det fra Eagles’ quarterback Jalen Hurts umiddelbart efter 41-21 nederlaget til ærkerivalerne fra Dallas.

Det var ikke nogen god aften for Eagles og deres unge quarterback Jalen Hurts, der havde det svært fra start til slut i Monday night opgøret i Texas. Hurts kastede en interception på allerførste angrebsserie, og de dårlige tendenser fortsatte hele første halvleg, hvor det kun blev til tre første downs.

Til tider lignede Hurts en usikker og utilpas spiller, der hverken kunne ramme sine receivere eller tage de rigtige beslutninger. Især blev Hurts udstillet i starten af tredje quarter, hvor det lignede at Trevon Diggs havde læst Hurts’ kast i avisen i sidste uge. Diggs kunne blot træde ind foran DeVonta Smith og lave et nemt pick-six. Efter den fejl var det tydeligt, at Eagles aldrig ville komme tilbage i kampen.

Dog var holdets center, veteranen Jason Kelce, hurtig til at forsvare Hurts efter kampen: “Vi skal alle spille meget bedre”.

Ambitionen om, at Eagles skal spille bedre på alle positioner må starte med cheftræneren Nick Sirianni. Sirianni havde heller ikke nogen god kamp mod Cowboys for at sige det mildt. Han havde ganske enkelt en forfærdelig gameplan, der ikke ligefrem hjalp Jalen Hurts med at komme ind i kampen. I første halvleg fik running back Miles Sanders kun bolden i favnen to gange – det er i hvert fald ikke den måde, at man beskytter sin quarterback på. Derudover virker det heller ikke til, at der er nogen form for disciplin på holdet. De har pt franchise rekord for flest penalties efter tre spilleuger. Helt skidt gik det mod Cowboys, hvor man havde hele 13 penalties imod sig – så er det meget svært at vinde en kamp.

Dog var der også et par lyspunkter for Hurts i kampen. Bl.a. viste han gode improvisationsevner og køligt overblik, da han fandt Greg Ward i endzonen i slutningen af kampen.

Hvis Jalen Hurts vil gøre sig forhåbninger om at blive franchise quarterback for Eagles, så er det spil som disse, at han skal finde frem noget oftere. Endvidere havde Jalen Hurts også denne sprogperle efter kampen, hvilket man altid kan sætte pris på.

Eagles tager imod Chiefs i spilleuge fire, hvor der skal andre boller på suppen, hvis de skal undgå endnu en ydmygelse.