Philadelphia Eagles og Avonte Maddox er nået til enighed om en treårig kontraktforlængelse.

Travlheden er til at spore i Philadelphia. I går (20.11.21, red.) offentliggjorde Eagles, at man har forlænget kontrakten med tight end Dallas Goedert og i dag peger spotlyset på cornerback Avonte Maddox.

Læs også: Philadelphia Eagles forgylder Dallas Goedert

Således er Philadelphia Eagles og Avonte Maddox blevet enige om en ny treårig kontraktforlængelse, som potentielt indbringer sidstnævnte i omegnen af 150 millioner danske kroner.

Efter en svingende start på tilværelsen som professionel har Avonte Maddox gang i sin foreløbigt bedste sæson i NFL. Maddox har etableret sig som Eagles’ foretrukne slot-cornerback, hvortil han har leveret 45 tacklinger, fire forsvarede kast og en interception.

Endvidere har Maddox ifølge Pro Football Focus kun tilladt et enkelt kast for mere end 15 yards i sæsonen. Det er ganske imponerende, når vi tager højde for, at Maddox har spillet 267 snaps i opdækning.

Philadelphia Eagles (4-6) og Avonte Maddox står over for en direkte slutspilskonkurrent i form af New Orleans Saints (5-4) i aften. Opgøret løber af stablen kl. 19.00 og spilles i Philadelphia.