En familietur endte med en tur på hospitalet, da en fremmed mand overfaldt den unge Eagles-spiller lørdag aften amerikansk tid.

Philadelphia Eagles’ unge tight end Dallas Goedert blev lørdag nat udsat for et umotiveret angreb, da en mand ud af det blå slog den 25-årige angrebsspiller.

Mike Kaye fra NewJersey.com var først med historien. Journalisten fortæller, at Eagles-spilleren blev kørt til hospitalet kort efter hændelsen til et rutinecheck, og Goedert skulle være helt okay efter episoden. 

Philadelphia Eagles er bekendt med situationen, men ønskede ikke at komme med yderligere udtalelser. Spilleren selv har heller ikke kommenteret på situationen. Ifølge Mike Kaye var Goedert ude at spise med familie i staten South Dakota, men overfaldet fandt sted kl. 1 om natten på en lokal bar. Hverken baren eller det lokale politi har ønsket at kommentere på situationen.

ESPNs Tim McManus fortæller dog, at der er blevet foretaget en anholdelse i sagen.

Den eneste melding fra personer omkring spilleren er indtil nu kommet fra Goederts gode ven, holdkammerat og bofælle, Avante Maddox. Cornerbacken udtaler på Twitter, at gerningsmanden var heldig, at Maddox ikke var med Goedert. I så fald havde udfaldet været anderledes, siger Maddox.

Goedert blev valgt i anden runde af draften i 2018 og spillede High School og Collegefootball i South Dakota.

OPDATERING: ESPNs Adam Schefter har tweetet en video af hændelsen, der blev fanget på barens overvågningskameraer. Denne kan ses herunder.