Rob Gronkowski stoppede officielt karrieren efter 2018-sæsonen, men i et interview med tv-programværten Andy Cohen udelukkede den tidligere tight end ikke et comeback til NFL

I ni sæsoner blev vi vidne til den magiske kemi mellem Tom Brady og Rob Gronkowski, der igen og igen mundede ud i touchdowns til New England og hovedpine til defensive koordinatorer i hele NFL.

Og måske har vi ikke set det sidste til Brady-Gronkowski-forbindelsen.

Under et besøg på “Watch What Happens Live with Andy Cohen” blev Gronk spurgt, om han kunne finde på at vende tilbage til NFL og slutte sig til Tom Brady hos Tampa Bay Buccaneers. Og den 30-årige touchdown-maskine var ikke helt afvisende for idéen.

– Andy, ved du hvad det fantastiske er? Under 24 timer efter jeg gik på pension, begyndte rygterne om, at jeg ville lave et comeback. Jeg har det godt lige nu. Jeg er glad, hvor jeg er. Og man ved jo aldrig. Man ved aldrig. Jeg er ikke helt færdig… Men jeg skal have den følelse (glæden ved at spille) tilbage.

I slutningen af karrieren løftede Gronk flere gange sløret for, at de mange skader fjernede glæden ved at spille football. Men efter et par sæsoner væk fra football, er kroppen tilsyneladende i orden igen. I hvert fald “vandt” han for nyligt en WWE-wrestling-turnering, hvor fortidens skader ikke så ud til at genere ham (og lad os bare blive enige om, at Gronk er væsentligt mere overbevisende som football-spiller end wrestler).

I interviewet med Andy Cohen blev Gronk også spurgt, om Patriots havde klaret sig bedre i 2019, hvis han havde været på banen.

– Jeg føler mig som et våben. Jeg føler, at jeg er ret god til at strække banen og skabe plads til receivernes kortere ruter. Jeg synes, at det er solidt at komme i slutspillet. Men selvfølgelig, når du er fan af New England Patriots, så vil du gerne gå hele vejen hvert år. Så at nå i slutspillet er ikke godt nok.

Patriots’ ejer stadig rettigherne til Gronkowski, så hvis han vælger at lave et overraskende comeback, vil Tampa stadig skulle overtale Bill Belichick og kompagni til at trade ham.

Gronkowski spillede hos Patriots fra 2010-2018, hvor han greb 602 bolde for 9.024 yards og 91 touchdowns på 131 kampe i grund- og slutspillet. Det svarer til imponerende 69 yards og 0,7 touchdowns per kamp.