Den tidligere NFL-runningback Chris Johnson er angiveligt impliceret i et dobbeltmord, det skriver sladdersitet TMZ.

Nu skal man ikke altid tage for gode varer, hvad TMZ.com skriver, men de er faktisk ret ofte ude med NFL-relaterede historier før NFL selv eller andre mere sportsagtige medier opsnapper dem.

Således mener de at vide, at den tidligere NFL runningback Chris Johnson – måske bedre kendt som CJ2K – har betalt et bandemedlem for at begå to mord.

Baggrunden er, at Johnson selv blev skudt i 2015, hvor han blev angrebet i et banderelateret opgør, men slap med en kugle gennem skulderen. I angrebet døde hans gode ven Dreekius Johnson.

De to mænd, der stod bag angrebet blev efterfølgende selv likvideret, og det er disse mord, som den pensionerede runningback sættes i forbindelse med.

Et berygtet bandemedlem ved navn Dominik Bolden stod bag de to drab, og nu er der angiveligt indledt en undersøgelse og indgivet retspapirer, der angiver Chris Johnson som manden, der betalte Bolden for at udføre udåden.

Der er endnu ikke lagt sag an, og Chris Johnsons advokater afviser, at der skulle være hold i anklagerne, men afviser ikke, at undersøgelser sagen er indledt.

Den nu 34-årige eks-spiller spillede for Tennessee Titans, New York Jets og Arizona Cardinals. Han havde sin bedste sæson for Titans i 2009, hvor han løb for 2006 yards – en præstation, der gav ham øgenavnet CJ2K. Han er blot én af syv spillere i NFL-historien med over 2000 yards løb på en sæson.

Han sluttede karrieren hos Cardinals efter 10 sæsoner i NFL.

Du kan læse hele artiklen hos TMZ her.