20 år i fængsel. Så meget står Cleveland Browns offensive tackle Greg Robinson til, hvis han bliver idømt den hårdeste straf for narkotikasmugling.

Det er gået alvorligt ned af bakke for det tidligere første-runde-draftpick, Greg Robinson. I 2014 blev han draftet som nr. 2, da St. Louis Rams valgte den talentfulde offensive lineman, efter Houston Texans valgte Jadeveon Clowney 1er.

Robinson har hele karrieren haft svært ved at leve op til den høje draftstatus og skiftede efter blot tre år i ligaen til Detroit Lions, inden han året efter tog til Cleveland, hvor han har spillet de seneste to sæsoner.

Mandag blev han så arresteret ved Texas-grænsen mellem Mexico og USA, og myndighederne har nu offentliggjort, at de fandt 157 pund marijuana i hans bil, eller ca. 71 kg.

Værdien på gaden af de 157 pund marijuana anslåes til et sted mellem 400.000 og 700.000 dollars. Greg Robinson tjente sidste år 6,4 millioner dollars i løn hos Browns eller godt 44 millioner kr.

Den 27-årige spillers kontrakt med Browns udløber 1. marts, hvorefter han er free agent.

Tidligere holdkammerat også arresteret

Med i bilen var også den tidligere Indianapolis Colts wide receiver Quan Bray. De er begge arresteret for “besiddelse af marijuana med hensigt til at sælge.” De to kender hinanden fra collegetiden, hvor de var holdkammerater på Auburn.

Bray spillede 24 kampe for Colts mellem 2015 og 2017 og greb seks bolde for 75 yards, men var også på banen som både kickoff og punt returner.

Udover den ulovlige tobak fandt politiet også 23 store glaskrukker, en elektronisk vægt, 3.100 dollars i sedler og en maskine til at forsegle dåser.

Her er hele sigtelsen fra myndighederne i Texas mod Robinson og Bray.