Det er ikke til at blive klog på Antonio Brown. For få dage siden gik han på pension igen, og nu vil han så tilbage til NFL igen.

Der er to twitter-konti, man skal følge. Donald Trumps og Antonio Browns. De er begge lige mærkelige, fyldt med modsatrettede kommentarer, lettere provokerende, halvt intetsigende, men ikke desto mindre ganske underholdende.

Sidstnævnte trak sig tirsdag tilbage fra NFL for velsagtens 15. gang, men fortrød som sædvanligt få timer efter og meldte sig torsdag på banen igen.

Den talentfulde receiver brugte dog ikke Twitter, men denne gang Instagram til at indikere, at han gerne vil fortætte med at spille.

I teksten til et billede af Commissioner Roger Goodell, beder Antonio Brown Goodell og NFL om at løfte sanktionerne mod ham, så han kan finde en ny klub.

Han skriver blandt andet: “Jeg kræver, at du straks giver mig klarhed omkring min situation… Jeg har burg for en opdatering, så jeg kan tale med disse hold ordentligt, de venter på dig @nfl (Roger Goddell).”

Teksten er tydeligvis skrevet af en rådgiver, da Antonio Brown selv bruger masser af forkortelser, mærkelige stavninger og slang.

Antonio Brown har stadig flere retssager hængende over hovedet, blandt andet for vold og røveri.

NFL og Roger Goodell har endnu ikke svaret på Antonio Browns seneste henvendelse.