Cincinnati Bengals vandt en vigtig sejr, da de søndag var på besøg hos New Orleans Saints. Holdets træner, Zac Taylor, mener, at Bengals kan bygge videre på sejren.

Bengals fører AFC North med tre sejre og tre nederlag efter seks spillerunder. Men Zac Taylor mener, at den seneste sejr kan være starten på en god stime for de tigerstribede.

“Jeg tror, at vores hold altid har haft troen på, at vi var i stand til at komme tilbage fra to scoringer bagud og vinde kampen. Nogle gange er man nødt til at tage ud på udebane og vinde nogle af de her følelsesladede, hårde, altid bagud-agtige kampe for at give sig selv et lille spark i røven og få lidt momentum til den næste kamp.” siger Taylor ifølge Bengals hjemmesides transkription

Læs også: Bengals sælger stadionnavn

“Det var en stor sejr for os. Det føltes godt. Vi må hurtigt lægge den bag os og ikke fortsætte med at ride på den følelsesmæssige bølge, som den kamp medførte, og fokusere os selv igen og gøre os klar til Atlanta.”

Bengals spiller igen på søndag, når de møder Atlanta Falcons, som, ligesom Bengals, har vundet tre af deres seneste fire kampe.