Andrew Whitworth starter til efteråret sin 16. sæson i ligaen som offensiv tackle og han kan godt selv mærke, at det er ved at være sidste omgang.

I et interview med Chris Long, fortæller Whitworth, at han længe har overvejet at indstille karrieren. Han har dog hele tiden haft den milepæl, at han ville spille som 40-årig. Til december fylder han 40 år, og nu er der snart ikke mere benzin i tanken.

Dette år, for mig, føles som det sidste. Jeg har givet alt for at spille denne sæson og spille på det niveau, jeg gerne vil. Men jeg føler, at dette er slutningen for mig – Alle mine nærmeste venner vil nok sige, at jeg har snakket om dette i de seneste 7 år, så jeg ved ikke, hvor meget man skal lægge i det, men det føles som slutningen.

Whitworth kom ind i ligaen i 2006 som et 2. rundevalg, da Bengals brugte pick #55 på den store LSU OT. Hos Bengals udviklede han sig til en af ligaens bedste offensive tackles, og var blandt andet en hjørnesten på Bengals-holdet i periode 2011-15, der gik i slutspillet 5 sæsoner i træk.

I 2016 havde Whitworth kontraktudløb og til manges overraskelse valgte Bengals ikke at matche Whitworths krav. Han tog derfor til Los Angeles hos Rams, hvor det blandt andet er blevet til en Super Bowl optræden.

Whitworth fylder 40 år i løbet af den kommende sæson.