Der er godt gang i svingdøren hos Minnesota Vikings, og nu har klubben for anden gang på en uge hentet en ny tight end ind.

Vikings kender tight end Robert Tunyan godt. Ja, endda særdeles godt. Han har nemlig nu fuld plade på NFC North hold.

Den nye Minnesota-spiller er født og opvokset i nabostaten Illinois og kom oprindeligt ind i NFL som en undraftet free agent for Detroit Lions i 2017. Han skiftede allerede få måneder efter til Green Bay Packers, hvor han spillede frem til 2022.

Sidste sæson skiftede han så til Chicago Bears, og med sin nye kontrakt hos Vikings har han nu været hele vejen rundt i NFC North divisionen.

Hos Vikings bliver Tonyan genforenet med sin gamle holdkammerat runningback Aaron Jones, som han spillede sammen med i fem sæsoner hos Packers. Han bliver også genforenet med Vikings nuværende tight end Coach Brian Angelichio, som trænede Tonyan i Green Bay i 2018.

Tonyan greb 137 bolde for 1.437 yards og 17 touchdowns i 68 kampe for Green Bay, og hans 11 grebne touchdowns i 2020 var femteflest blandt alle NFL-spillere det år.

Han havde knap så meget succes hos Bears sidste år, hvor den 30-årige tight end blot greb 11 bolde for 112 yards.

Tonyan har spillet mod Vikings 12 gange og nu får han altså muligheden for at trække i lilla, og skal i den kommende sæson møde alle sine tidligere arbejdsgivere.

Gensyn med Aaron Rodgers

Tonyan skal også møde den quarterback, han havde mest succes med, når han sammen med Vikings skal til London for at møde New York Jets.

Jets har nu Aaron Rodgers som quarterback, der spillede sammen med Tonyan i alle hans fem sæsoner hos Green Bay.

Mens Tonyan nu er skiftet til Vikings, så får Aaron Rodgers et lille jubilæum, da det bliver hans 30. kamp i 20 NFL-sæsoner mod Vikings.

Tag med til Vikings-Jets i London

Vikings kommer til London til efteråret og skal møde Jets på Tottenham Hotspur Stadium søndag d. 6. oktober. Vi har sikret os en stak billetter til kampen og har allerede lavet en fed pakke til en vanvittig god pris sammen med vores nye rejsepartner Football Travel. Læs Trustpilot anmeldelser af Football Travel.

NFL i London 2024

Minnesota Vikings – New York Jets
Tottenham Hotspur Stadium, 6. oktober 2024
Køb rejse nu

Chicago Bears – Jacksonville Jaguars
Tottenham Hotspur Stadium, 13. oktober 2023
Køb rejse nu

Jacksonville Jaguars – New England Patriots
Wembley, 20. oktober 2023
Køb rejse nu

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL London 2024.