Den 25-årige Jeff Gladney, der har haft en omtumlet karriere i NFL, blev mandag morgen dansk tid dræbt i et biluheld sammen med en kvinde.

Cardinals havde netop skrevet kontrakt med Gladney efter han havde siddet udenfor NFL i et år.

“Vi er knuste over at høre om Jeff Gladneys død,” skrev Cardinals i en erklæring. “Vores hjerter går ud til hans familie, venner og alle, der sørger over dette enorme tab.”

Gladney var et tidligere første-runde-valg af Minnesota Vikings i 2020, men blev fritstillet af klubben og spillede ikke i 2021 efter at være blevet anklaget for overfald. Han blev fundet uskyldig i en retssag og underskrev derefter med Cardinals i marts.

Ifølge kilder tæt på klubben, havde han efterladt et godt førsthåndsindtryk i sin korte tid hos Cardinals og blev blandt andet rost for “sin optimistiske personlighed”.

Det var forventet, at han skulle spille en væsentlig rolle i forsvaret i denne sæson sammen med andre de to andre cornerbacks Marco Wilson og Byron Murphy.

Meldinger fra ulykkestedet går på, at ulykken er sket kl. 02:28 lokal tid, og at der har været en anden bil involveret i ulykken. Gladneys bil er rullet rundt på taget, og både han og den kvindelige passager blev dræbt. Personerne i den anden bil er ikke kommet til skade.

Da nyheden kom frem, sendte både nuværende og tidligere holdkammerater deres kondolencer på twitter og andre sociale medier.