De første rookies er mødt op til træningslejr og dermed er sæsonen for alvor undervejs. Her er alle datoer for træningslejre samt X vigtige datoer, som du skal holde øje med.

Buffalo Bills og Arizona Cardinals var de første hold, som fik sine rookies til at checke ind til årets training camp. Herfra venter et fast 7 dages program, hvor træningerne stiger i intensitet, inden de på dag 7 må begynde at træne med fuldt udstyr på.

Derefter starter den almindelige træning, inden holdene skal deltage i fælles træninger, spille træningskampe og ikke mindst skæres ned til de famøse 53 spillere.

Nedenfor har vi samlet et kronoligsk overblik over de vigtigste datoer for holdene og for spillerne, som går et par begivenhedsrige dage i møde.

18. juli – træningslejre starter

Holdene starter deres træningslejr i spændet mellem d. 18-26. juli. Her stempler førsteårsspillerne ind først og derefter støder veteranerne til i perioden mellem 23.-26. juli.

Træningslejrene er grundigt beskrevet i ligaens overenskomst og for at beskytte spillerene mest muligt har man valgt at opdele træningslejren i flere faser for at introducere dem stille og roligt til de mere fysiske aspekter af sporten. Træningslejren er opdelt i 4 faser:

Træningslejren er obligatorisk, men det er tidligere set, at spillere er udeblevet for fx at presse ny kontrakt igennem. Det koster dagsbøder på op til $50.000 dollars eller ca dkk 370.000.

D. 4. august – den første preseason kamp og fælles træninger

Efter træningslejrene er der ikke mange dage før den første NFL-kamp i 2022 sæsonen sparkes i gang. Jacksonville Jaguars og Las Vegas Raiders får lov at tyvstarte sæsonen d. 4. august med deres første af fire træningskampe, mens de øvrige hold må vente en ekstra uge på at komme i gang.

Den ekstra træningskamp spilles på neutral bane i Canton, Ohio og spilles i forbindelse med Hall of Fame weekenden.

Er du fan af enten Buccaneers, Dolphins, Broncos eller Cowboys, så skal du være ekstra opmærksom i perioden 10-11. august, hvor der er fælles træninger mellem de to førstnævnte og de to sidstnævnte.

Den første reelle preseason-kamp spilles fredag d. 12. august kl 01 dansk tid mellem Patriots og Giants, mens kampen mellem Titans og Ravens starter en halv time senere. Derfra står den på tre ugers træningskampe med varierende kvalitet, inden træningslejren officielt slutter d. 4. september.

Hør Det Ovale Kontor: PODCAST: Det Ovale Kontor rangerer NFL’s quarterbacks

16. august – Holdet skæres for første gang

Alle holdene har lov at tage 90 spillere med i træningslejr. Det giver mulighed for at lave større træningsøvelser og så får spillere lov at vise sig frem/trænerne får lov at se alle spillerne an.

Men holdene må have flere end 53 spillere, når grundspillet starter og der skal derfor skæres en del spillere fra. Første skæringsdato er d. 16. august, hvor holdene maksimalt må være på 85.

D. 18 august starter 2. runde af træningskampene.

23. august – Holdet skæres for anden gang

Én uge efter, at holdet er skæret ned til 85, skal der skæres yderligere 5 spillere fra, så der kun er 80 spillere med ind i tredje og sidste runde af træningskampe, som spilles d. 25-28. august.

Læs også: Slut med ikonisk stadionnavn

30. august – Holdene skæres for sidste gang

Kort efter afslutningen på tredje og sidste runde af træningskampe skal holdene skæres ned til de 53 spillere, som holdene tager med sig ind i grundspillet.

Når hvert hold cutter 27 spillere, vil der være mange interessante navne, som pludseligt er til rådighed og der vil helt sikkert være en del aktivitet hos hold, som vil forsøge at forstærke.

Så starter sæsonen

Træningslejren afsluttes officielt d. 4. september, og så kan sæsonen officielt sparkes i gang, når Buffalo Bills og Los Angeles Chargers mødes i Los Angeles natten mellem torsdag d. 8. og fredag d. 9. september.