En af historiens fedeste Super Bowls stod mellem New England Patriots og New York Giants! De to tidligere storhold mødes igen, men denne gang i en noget anderledes forfatning. 

Og kan du holde dig vågen til ud på natten, så er der fede kampe at finde i både NFC og AFC – og så slutter vi af med et brag, når to af ligaens mest eksplosive angreb tørner sammen i Los Angeles. 

Husk, at du kan skrive dig op til GamePass via Gul Klud – på den måde er du med til at støtte vores arbejde. Og ellers er der hele seks kampe på dansk tv, hvis man har adgang til TV2.

Her får du fem linjer om hver kamp – plus det løse!

Falcons – Saints kl. 19.00

Der er kamp om førstepladsen i NFC South, som (igen i år) er notorisk ringe. 

Læs også: Drew Brees: Min højre arm virker ikke længere

Saints indtager førstepladsen, fordi de er eneste hold med lige så mange sejre som nederlag, og det er generelt en sørgelig omgang i det sydlige. 

De to holds quarterbacks kastede for sammenlagt 177 yards i sidste weekend. 

Bengals – Steelers kl. 19:00

BLAME CANADA! 

Den ikoniske South Park-sang har sikkert blæst i hele Pittsburgh, efter søndagens nederlag til Browns, hvor holdet for tiende gang i streg blev overgået af modstanderholdet i antal yards. 

Nu er den offensive koordinator færdig, og angrebet kan blomstre! Eller… De har stadig Kenny Pickett som quarterback. 

De skal håbe på, at de Burrow-løse Bengals er mere missekatte end tigere. 

Titans – Panthers kl. 19:00

En must-win kamp for Titans, der på hjemmebane tager imod Carolina Panthers. 

Det bliver en kamp, hvor enten Titans pass rush eller Panthers offensive linje for en form for oprejsning. 

Titans er blandt ligaens ringeste hold til at skabe pres på modstanderens quarterback – men de får fantastiske arbejdsvilkår mod Panthers, der har måtte samle Bryce Young op fra jorden hele 39 gange på 9 kampe. 

Derrick Henry mangler sølle to yards for at krydse 9.000 i karrieren

Colts – Buccaneers kl. 19:00

Kampen er definitionen på en lunken kop kaffe. Det er en kedelig sweater i julegave. Det er indbegrebet af middelmådighed.

Begge hold kæmper for at hænge fast i deres respektive divisioner – Colts er BRÆNDENDE varme med to sejre i streg. Ærgerligt for dem, at de kom mod to af ligaens dårligste hold. 

Læs også: Colts fritstiller tredobbelt All-Pro

Gardner Minshew er ikke svaret, men Colts er kloge omkring Anthony Richardson og snegler ham tilbage på holdet. Det er bare ikke særligt seværdigt. 

Fire af Colts fem nederlag er kommet på hjemmebane. 

Giants – Patriots kl. 19:00

Den står på revanche for to Super Bowl-nederlag, når Giants tager imod Patriots. 

Hvad der for 10-15 år siden var et ægte rivalopgør har vi i dag et opgør, hvor begge hold nok er bedst tjent med at tabe. 

Der er intet på spil for de to hold andet end jobsikkerhed og et potentielt førstevalg i draften. 

Havde det ikke været for Panthers, som er endnu ringere, så ville taberen af denne kamp sandsynligvis få Caleb Williams til foråret. 

Texans – Jaguars kl. 19:00

Her har vi til gengæld to hold, som har en opadpegende trendkurve! 

C.J. Stroud fortsætter med at imponere alt og alle, mens Jaguars stille og roligt er ved at etablere sig som en mesterskabskandidat. 

Det var Texans, der noget overraskende tog første stik – nok mest af alt på grund af Calvin Ridleys hænder – men søndagens kamp har en lille hældning til Jaguars, hvis du spørger bookmakerne. 

Næste side: Det bliver MEGET federe i de sene opgør ➡️