Torsdag var en trist dag i Maryland. Både cornerback Marcus Peters og runningback Gus Edwards udgik fra træning med sæsonafsluttende skader.

Der var sorte skyer over Under Armour Performance Center i Owings Mills, Maryland, torsdag aften. Først kom meldingerne om, at den startende runningback Gus ‘The Bus’ Edwards lå på jorden med et overrevet korsbånd. Det melder ESPNs insider Adam Schefter.

Men en ulykke kommer sjældent alene og på det efterfølgende spil kom så dagens for alvor, i hvert fald for Ravensfans, dårlige nyhed. Cornerback Marcus Peters, en af de bedste spillere på Ravens’ forsvar, led samme skæbne. Endnu et overrevet korsbånd. Endnu en tabt sæson.

Prøv NFL GamePass gratis

Det er selvfølgelig ærgerligt for Ravens at miste to startere så tidligt på sæsonen, men Edwards kan erstattes. Starteren må forventes at blive Ty’Son Williams, mens han får hjælp af Trenton Cannon. Mon ikke Le’Veon Bell rykkes op fra practice squad, hvor han også har fået selskab af Devonta Freeman.

Peters bliver anderledes svær at erstatte. Anthony Averett er bare ikke på samme niveau og selvom rookie Brandon Stephens, der pt. har spillet safety hos Ravens, er en alsidig atlet, er det noget satset at håbe på, at han kan tage over. Tabet af Peters kan blive virkelig slemt for forsvaret er afhængig af coverage for at kunne scheme pres på modstanderens quarterback. Ravens er nu afhængige af, at rookie Odafe Oweh bliver en succes fra start, mens angrebet igen er presset til at starte hurtigt og score mange point.