Cam Newton er stadig uden hold, og ifølge den tidligere Patriots-spiller Rodney Harrison er det skuffende, at hans tidligere hold ikke har hentet quarterbacken endnu.

Det er overraskende for mange, at Cam Newton endnu ikke har fundet en arbejdsgiver. Det samme mener NFL-ekspert på NBC Rodney Harrison. Han er overbevist om, at det ville være godt for både New England Patriots og Cam Newton, hvis de lavede en aftale. Det sagde Rodney Harrison i Rich Eisen Show på NBC.

“Jeg kender mange, der siger Patriots, og det ville være en god situation, hvis han kunne komme ind til en reduceret løn. Han kunne komme ind og lære en del om teknikker og så bare det med at have et virkelig godt hold af trænere og offensiv koordinator omkring sig”.

Med Tom Bradys exit ser Patriots ud til at gå ind til 2020-sæsonen med Jarrett Stidham, der går ind til sit andet år i ligaen og veteran Brian Hoyer som quarterbacks. Holdet har også hentet et par udraftede free agents, da de ikke gik efter en på positionen i draften.

Alligevel har Patriots ikke udtrykt nogen særlig interesse i Cam Newton, og det skuffer Rodney Harrison.

“Jeg mener, at det ville være en ideel situation for Cam Newton. Han kunne komme ind og være konkurrencedygtig. Han kunne hjælpe den unge (Jarrett Stidham red.) og den unge kunne være med til at presse ham. Det kunne have været en perfekt situation. Jeg er bare skuffet over, at Patriots ikke var mere interesseret. Bare hent Cam”.