Baltimore Ravens scorede det, der kunne have været den udlignende scoring med 12 sekunder tilbage af kampen. De valgte dog at gå efter sejren og de to point – cheftræner John Harbaugh sagde selv, at han ikke havde nok forsvarsspillere til at spille overtid.

Ved stillingen 20-13 scorede Sammy Watkins på et 6-yard kast og reducerede dermed til 20-19. ravens kunne dermed sende kampen i overtid, hvis man havde sendt Justin Tucker på banen.

Men Harbaugh og Ravens gik efter guldet. I stedet for et ekstrapoint, gik ravens efter to, men Lamar Jacksons kast var for højt for tight end Mark Andrews.

John Harbaugh forklarede efter kampen, at der var en god grund til at gå efter 2.

“Vi forsøgte at vinde kampen. Vi havde stort set ingen cornerbacks tilbage på det tidspunkt i kampen. Så det var en mulighed for at vinde”.

I løbet af kampen mistede Ravens Marlon Humphrey og ifølge Rapoport er skaden så alvorlig, at han er ude resten af sæsonen.

Det kan komme til at være afgørende for resten af Ravens sæson. Humphrey var ifølge ProFootballFocus Ravens bedste defensive back og 5. bedste spiller.