På grund af corona-situationen i USA har New England Patriots og Baltimore Ravens besluttet maksimalt at tillade 20 procent af den maksimale tilskuerkapacitet på stadion i 2020.

Spørgsmålene står i kø frem mod NFL-sæsonen, der er planlagt til at begynde om to måneder. Corona-krisen er stor i USA, hvor flere delstater de seneste dage har skærpet retningslinjerne og lukket mere ned på grund af Covid-19.

Lige som det er og har været tilfældet i 3F Superligaen i fodbold, bliver denne sæson med værre fans på lægterne, hvis tilskuere tillades.

Hos to af de største klubber i AFC, Baltimore Ravens og New England Patriots, har man allerede taget sine sundhedsmæssige forbehold for corona ved at reducere tilskuerkapaciteten i sæsonen til blot 20 procent af maksimum.

På Baltimores hjemmebane, M&T Bank Stadium, vil der ikke blive lukket flere end knap 14.000 tilskuere ind til kampene. Stadion kan ellers huse 71.008 fans normalt.

På Gillette Stadium i New England, hvor kapaciteten er 65.878, betyder grænsen på de 20 procent, at op til 13.175 fans kan se de forsvarende AFC East-mestre i aktion i Foxborough.

Hvorvidt Patriots, Ravens og de øvrige 30 NFL-klubber kan få støtte fra tribunerne afhænger af, hvorvidt de enkelte delstater og lokale myndigheder tillader tilskuere, samt at NFL ligeledes giver grønt lys.