Ikke mange professionelle sportsligaer har været i stand til at skabe så meget hype om deres kampprogram som NFL. I år skal vi vente endnu længere på at se den endelige udgave.

Normalt ligger april fast i NFL-sammenhæng. Midt i måneden kommer kampprogrammet, inden der sluttes af NFL draften. Men sidste år skete der noget.

På grund af Corona og usikkerhed om både muligheden for at spille og længden på sæsonen, udskød NFL i 2020 offentliggørelsen af kampprogrammet til d. 7. maj og altså efter draften.

Det har ligaen åbenbart fået smag for, så det gentager sig i år, men kampprogrammet bliver først gjort til allemandseje i midt maj.

Hvornår kommer NFLs kampprogram?

Ben Fischer fra Sports Business Journal fortæller, at NFL sigter mod den anden uge i maj, og da det normalt er onsdag, som NFL har brugt til offentliggøre programmet, vil det altså sige ca. d. 12. maj.

Om det kommer til at være fast kutyme for NFL i årene fremover eller forsinkelsen skyldes udvidelsen til 17 kampe i grundspillet og hensyn til Corona ligger ikke fast.

Hvad er nyt i NFLs kampprogram i 2021?

Her er de nye ting i kampprogrammet for 2021:

– 17 kampe i grundspillet fordelt på 18 spilleuger
– Alle AFC-hold har en ekstra hjemmekamp i år
– Mindst fire kampe spillet internationalt
– Sidste runde bliver der kampe både lørdag og søndag
– Super Bowl skubbes til anden søndag i februar

Desuden indføres der måske en mandags-slutspilskamp i wild card runden.

NFL forventer fyldte stadions

NFL og Roger Goodell meldte også ud, at ligaen forventer fulde huse i den kommende sæson, og altså regner med at smitten er aftagende, USA er fuldt vaccineret, eller en form for Corona-pas giver adgang til stadion.

Med mulighed for fulde stadions, glæder vi os også til kampprogrammet kommer ud, så vi kan begynde at planægge NFL-ture til USA, som vi sidste år måtte aflyse.

Sammen med vores faste rejsepartner LA Travel forventer vi at lave to ture til USA, hvoraf den ene går til de nye stadioner i LA og Las Vegas, som på grund af Corona ikke blev taget i brug sidste år.