Efter hhv. 10 og 11 sæsoner i NFL er det slut for to af NFLs mest talentfulde spillere på den offensive linje. Brødrene Pouncey trækker begge stikket.

De blev født sammen. De gik i skole sammen. De spillede på hold sammen. Og de trak sig tilbage sammen.

Maurkice og Mike Pouncey har i en fælles beslutning valgt at trække sig tilbage. Pittsburgh Steelers center Maurkice Pouncey og Los Angeles Chargers center Mike Pouncey er færdige i ligaen efter de sendte to enslydende afskeds-tweets afsted.

Begge brødre blev valgt i 1. runde af NFL-draften og tilbragte over et årti i NFL med 13 Pro Bowls tilsammen. Maurkice Pouncey var Pittsburghs førstevalg i 2010, mens Mike Pouncey blev valgt årets efter som 15 af Miami Dolphins.

Maurkice Pouncey havde et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Steelers, men valgte at altså at gå på pension nu efter en karriere, der har budt på 9 Pro Bowls, 3 gange All Pro og en plads på NFLs udvalgte hold for 2010’erne.

Mike begyndte karrieren hos Dolphins, hvor han spillede de første syv af karrieren, mens de sidste tre foregik hos Chargers. Hans sidste sæson var dog plaget af skader, og måske derfor ønskede han at indstille karrieren.

Her er deres fælles farvel til NFL, som Steelers-spilleren Ramon Foster kunne offentliggøre: