Den defensive tackle fra Michigan Wolverines har nu fået clearet sin fremtid i NFL efter at have frygtet en mulig hjertesygdom.

Maurice Hurst blev forhindret i at deltage til den årlige Scouting Combine efter, at en lægelig undersøgelse viste, at han havde en hjertesygdom. Hurst har nu fået gennemført adskillige, opfølgende helbredsundersøgelser hos læger med speciale i kardiologi – hjertelægeskab -, og disse tests viser, at han alligevel kan cleares til en fremtid i NFL.

Ifølge Adam Schefter fra ESPN har Hurst konsulteret med læger fra både Michigan Universitet og Havard. Siden Hurst ikke fik mulighed for at deltage og vise sit talent frem til NFL’s Scouting Combine, vil han i stedet få muligheden til Michigans egen Pro Day, som finder sted i dag.

https://twitter.com/247Wolverines/status/976552039722430465

Spørgsmålet der fortsat står skrevet lyder på, om Hurst også vil modtage en lægefaglig godkendelse fra NFL-holdenes lægestabe. Talentet er utvivlsomt til stede, og flere draft-eksperter har blandt andet kaldt ham for et ‘sikkert’ førsterundevalg udelukkende baseret på talent. Ikke desto mindre vil den lægefaglige evaluering nu komme til at fylde en del for Hurst, og det vil sandsynligvis få betydning for hans draft.