Den erfarne ESPN-journalist, Tony Grossi, der til dagligt dækker Cleveland Browns, er blevet suspenderet på ubestemt tid. Det sker som et resultat af, at Grossi er blevet taget i at kalde Browns quarterback Baker Mayfield ‘ a fucking midget’ under et show på ESPN Cleveland WKNR.

Ordet ‘midget’ anses for at være et meget nedsættende og stødende udtryk, som ESPN altså har valgt at slå ned på. ESPN har undskyldt og udtaler, at de ikke vil tolerere sprogbrug af nedsættende karakter, og at situationen vil blive adresseret med Grossi direkte. De ytrer også, at de higer efter at være mere følsomme og inkluderende i deres sprogbrug.

På sin Twitter skriver Grossi, at han undskylder sit nedsættende sprogbrug, og at han stræber efter at blive en bedre person.

Grossi er kendt som en af det mest højtråbende kritikere af Mayfield, og de har været i totterne på hinanden før. Efter et nederlag til New England Patriots i den forgangende sæson, blev Mayfield så irriteret på Grossi, der stillede spørgsmålstegn ved Mayfields spil, at han forlod interviewet.

Mayfield havde et skidt 2019, og blev i sær kritiseret for sit manglende fokus på spillet, og for tilsynelande i højere grad at have villet pleje sit offentlige image. Selvom Mayfield ikke er direkte indbladet i denne sag, er det ikke ligefrem denne type medieomtale, den 24-årige quarterback behøver forud et skæbnesvangert 2020.