Baltimore Ravens var hårdt ramt af skader i 2021, hvor blandt andet JK Dobbins måtte sidde ude hele sæsonen med knæ- og baglårsproblemer. Men de seneste meldinger er, at han er klar til søndagens kamp og kan spille football for første gang siden januar 2021.

JK Dobbins blev drafted i 2. runde af 2020 draften og røg direkte ind i Baltimore Ravens Runningback rotation med Mark Ingram og Gus Edwards. I sæsonåbneren mod divisionsrivalerne fra Cleveland Browns løb Dobbins bolden syv gange for 22 yards og to touchdowns og så var vi ligesom i gang.

Hans fortsatte sin positive udvikling i ligaen og da Ingram begyndte at kæmpe med skader, overtog Dobbins rollen som primær runningback.

I optakten til 2021-sæsonen pådrog Dobbins sig en alvorlig skade, som har holdt ham ude lige siden – men nu ser det ud til, at Dobbins er på vej tilbage.

Ravens angrebet har startet sæsonen noget ukarakteristisk. De er et af ligaens mest potente kasteangreb, mens løbespillet rangerer som et af de mest ineffektive i ligaen. Deres mest benyttede runningback har været Kenyon Drake, mens deres mest effektive har været quarterback Lamar Jackson.

Læs også: Forhandlinger mellem Lamar Jackson og Baltimore Ravens er brudt sammen – står uden kontrakt efter sæsonen

En saltvandsindsprøjtning i form af JK Dobbins vil derfor kommet på et kærkomment tidspunkt.

Baltimore Ravens er startet sæsonen med en sejr og et spektakulært nederlag mod Dolphins