2020-sæsonen er overstået, og det giver lejlighed til at opsummere hvert NFL-holds sæson. Som noget nyt, har vi forsøgt at gøre det med en filmtitel.

**SPOILER ADVARSEL** Disse film på listen har dele af plottet afsløret: Baby Driver, The Jungle Book, Ted, Groundhog Day, Hercules, It Follows, Downfall.

Arizona Cardinals: Baby Driver
Cardinals’ Baby havde styr på sagerne til at starte med, men han endte med at blive fanget af modstanderne.

Atlanta Falcons: Saving Private Ryan
Matt Ryan er efterhånden den eneste på Falcons-holdet, der kan være sin indsats bekendt. Han bør, på den ene eller den anden måde, reddes.

Carolina Panthers: Ted
Panthers råder over Ted(dy Bridgewater), men må ligesom John Bennett spørger sig selv, om de kan opnå deres drømme med Ted ved deres side.

Chicago Bears: Less Than Zero
Det var chancerne for, at Bears vandt en kamp i slutspillet efter at have kommet med på yderste mandat, med kun otte sejre.

Dallas Cowboys: [Dak] To the Future
Fremtiden for Dak har længe været uforudsiglig. En brækket ankel har gjort, at Dak nok ville ønske, at han kunne rejse tilbage i tiden og vise sig frem forud for sæsonspausens kontrakt-forhandlinger.

Detroit Lions: The Jungle Book
Et spændende drengebarn vokser op hos en dyreflok. Efter mange strabadser, noget ældre, er drengen nu klar til forlade sin gamle flok til fordel for en ny.

Green Bay Packers: John Dies at the End
Vanen tro, fristes man snart til at sige, døde Packers til sidst, lige inden en Super Bowl-billet skulle gøres krav på.

Los Angeles Rams: How the [Goff] Stole Christmas
Rams havde cheftræneren, forsvaret, løbespillet og kastevåbene. Det eneste Rams manglede var kompetent quarterback-spil fra den dyre Jared Goff. Men Goff fratog igen Rams den store succes, og Rams har nu forhinddret ham i stjæle flere NFL-jule ved at sende ham til Detroit.

Minnesota Vikings: Wrong Turn
Efter et dybt playoff-run sidste år, drejede Vikings og måske særligt Kirk Cousins i den gale retning.

New Orleans Saints: Groundhog Day:
For fjerde år i træk led Saints et smertefuldt playoff-nederlag. Nu får Saint-filmen ny hovedperson, og kan derfor håbe, at forfædelige dag snart slutter.

New York Giants: Would You Rather?
Giants blev mere eller mindre stillet spørgsmålet, om man ville tabe første kamp i playoffs, eller misse playoffs men derved score et markant bedre draftvalg. Giants ‘valgte’ det sidste.

Philadelphia Eagles: Downfall
Det er ikke lang tid siden, at Eagles var en stormagt i NFL-landskabet. Efter en række ukloge beslutninger og oprustninger hos rivalerne, har cheftræneren selvforsklyldt måtte lade livet, og holdet har nået et lavpunkt.

San Francisco 49ers: Casualties of War
49ers’ muligheder for at få en succesfuld 2020-sæson blev kurruperet af en masse skader.

Seattle Seahawks: Hercules
Seahawks er efterhånden reduceret til lidt af en enmandshær i form af Russell Wilson, der, bevares, oftest kan redde Seattle. Han så længe uovervindelig ud, men hans modstandere lærte, hvordan han menneskeliggøres og besejres.

Tampa Bay Buccaneers: It Follows
Super Bowl-deltagelse og succes følger tilsyneladende Tom Brady, uanset hvor han går hen.

Washington Football Team: My Name is Nobody
Holdet måtte forinden sæsonen droppe sit navn, men nåede ikke at finde et nyt, og måtte derfor spille uden navn.