NFL har i år budt velkommen til syv nye headcoaches. De tabte alle syv i første spillerunde!

Der blev spillet 16 kampe i første runde, og tager man et hurtigt kig på sejre og nederlag, så hedder statistikken 15 hold vandt, 15 hold tabte, og så spillede Steelers og Browns uafgjort.

Af de 15 hold der tabte, har de syv fået ny headcoach inden denne sæson. Det vil sige, at næsten halvdelen af nederlagene i første spillerunde kan tilskrives rookie headcoaches.

0-7 i spilleuge 1 for nye headcoaches er negativ rekord i NFL-sammenhæng, og slår 2001-sæsonen, hvor nye headcoaches var 0-6.

Ikke blot tabte alle de syv nye headcoaches, men fire af syv led også forsmædelige nederlag på over 10 point. Værst gik det ud over Detroit med Matt Patricia i spidsen, der tabte 48-17 til New York Jets.

Her er oversigten opgjort efter størrelsen på nederlaget:

Matt Patricia, Detroit Lions
48-17 nederlag til New York Jets:

Puha, Lions var helt væk, og Matthew Stafford kastede fire interceptions, inden han blev bænket.

Jon Gruden, Oakland Raiders
33-13 nederlag til Los Angeles Rams:
Raiders førte 13-10 ved pausen, men så tog Todd Gurley fat for Rams, og Derek Carr besluttede sig for at kaste til de forkerte.

Steve Wilks, Arizona Cardinals
24-6 nederlag til Washington Redskins:
Sidste års runningback Adrian Peterson blev ikke hentet tilbage. Han havde så 166 yards for Redskins og scorede sit touchdown nr. 100.

Frank Reich, Indianapolis Colts
34-23 nederlag til Cincinnati Bengals:

Andrew Luck så godt ud og kunne have fuldført sit comeback til NFL med et gamewinning drive og en sejr, hvis ikke Jack Doyle havde fumblet.

Mike Vrabel, Tennessee Titans
27-20 nederlag til Miami Dolphins:

I den moderne NFL-histories længste kampe (7 timer og 8 minutter) var der mere lyn og torden på himlen end på banen. Marcus Mariota så ikke godt ud, og det var endda før han blev skadet!

Pat Shurmur, New York Giants
20-15 nederlag til Jacksonville Jaguars:

Giants så faktisk ganske fornuftige ud. Forsvaret spillede overraskende godt, og angrebet havde nogenlunde succes mod Jaguars frygtindgydende defense.

Matt Nagy, Chicago Bears
24-23 nederlag til Green Bay:

Av, av, av. Foran 20-0 lignede det en sejr til Bears og rookie headcoach Matt Nagy, og så blev denne artikel aldrig skrevet. Men Aaron Rodgers leverede 100 års største comeback.