Jon Gruden var tilbage på sidelinjen, men han kunne ikke føre sit Oakland Raiders-mandskab til sejren, da Los Angeles Rams var en for stor mundfuld.

Efter et årti i ESPN’s kommentatorboks var Jon Gruden natten til tirsdag tilbage på sidelinjen i NFL, efter at han i foråret overtog cheftrænergerningen i Oakland Raiders på en tiårig aftale til en værdi af 100 millioner dollar. Der lå derfor noget af et pres på Gruden, der desuden havde gjort sig selv til én stor skydeskive ved at trade Raiders’ superstjerne Khalil Mack til Chicago Bears i den forgangne uge.

Den offensive strateg må dog vente lidt endnu på sin første sejr som Raiders-træner i denne omgang. Med en stærk præstation i anden halvleg sikrede Rams sig nemlig sæsonens første sejr.

*** Darnold overvandt skrækstart, da Jets kørte Lions over

Raiders havde ellers haft godt styr på Sean McVays stjernespækkede Rams-hold i første halvleg. Rams-angrebet, der havde været så skræmmende i 2017, havde svært ved at komme i gang, og Raiders’ angreb formåede at holde længe på bolden ved at benytte metodiske, korte kast samt løbe bolden. Grudens mandskab kunne derfor gå til pause foran 13-10.

I anden halvleg kom Raiders imidlertid slet ikke på tavlen, og de havde heller intet modsvar til Jared Goff, Todd Gurley og resten af Rams-angrebet, der kunne sætte 13 ubesvarede point på tavlen.

Med få minutter igen skulle Raiders’ Derek Carr og kompagni derfor jagte en sejr, men så ville en af Rams’ forsvarsstjerner også lege med. Stjernecornerbacken Marcus Peters, der er kommet til Los Angeles-mandskabet fra Kansas City Chiefs denne offseason, slog således sejren fast med syvtommersøm, da han returnerede en interception for et touchdown med to minutter igen. Det var Carrs tredje interception i kampen.

Dermed kom Rams på 33-13, og det blev også kampens resultat.