Den tidligere Pittsburgh Steelers-stjerne, Le’Veon Bell, er tilbage i AFC North, hvor han skal optræde for arvefjenden Baltimore Ravens.

Baltimmore Ravens har denne pre-season løbet ind i uheld på runningback-positionen. Den lovende J.K. Dobbens, pådrog sig for nyligt en slem korsbåndsskade og dermed ude for sæsonen. Af den årsag har Ravens ledt efter en runningback, der kan supplere den nu formodede starter, Gus Edwards. Efter en prøvetræning, er valget tilsyneladende faldet på Le’Veon Bell.

Indtil videre er Bell kun på holdets practice squad, men det forventes, at han aktiveres til det aktive roster, inden længe. Det var samme model Ravens brugte sidste år, da man hentede Dez Bryant.

Bell var i sin Steelers-tid kendt som en af ligaens bedste running backs, men siden brudet i 2018, hvor Bell udesad hele sæsonen i håb om at kunne styrke sin forhandlingsposition, har Bell været en skygge af sig selv. Efter et mislykkes skifte til New York Jets var Bell at finde på Kansas City Cheifs’ holdkortet i 2020, men fik kun lov til at løbe bolden 63 gange.

Om den 29-årige Bell stadigvæk har noget at bidrage med er svært at spå om. Han har ikke rigtig vist noget, siden hans exit i Pittsburgh. Der har været kold luft mellem Steelers og Bell siden da, og måske hans vilje til at få hævn over Steelers i Baltimore kan løfte hans niveau. Han har i hvertfald ikke fået de samme knubs, som mange andre backs, da han de sidste tre sæsoner kun har modtaget handoffs 327 gange. Til sammenligning bar Derrick Henry bolden 378 gange bare sidste år.

Le’Veon Bell er ikke aktiv for Baltimore Ravens på søndag, hvor de møder Raiders i holdenes fælles sæsonåbner natten til tirsdag kl. 02.30 i Las Vegas.