Søndag blev Dallas Cowboys og Kellen Moore enige om en gensidig ophævelse af trænerens kontrakt. Nu harChargers ansat Moore i samme rolle.

Kellen Moore havde brug for en frisk start. Det gik Dallas Cowboys med til, og valgte derfor gensidigt at ophæve kontrakten med deres offensive wunderkind. Nu rejser Moore så fra én varm stat til en anden, da han skal være offensiv koordinator hos Los Angeles Chargers.

Moore spillede seks sæsoner som quarterback i NFL, hvor det blev til to kampe og 104 kast, inden han i 2018 valgte at trække sig fra ligaen.

Det skulle vise sig, at Moore havde lært en hel masse af at sidde på bænken i seks år, og han skulle derfor kun bruge en enkelt offseason på at landet jobbet som quarterbacktræner hos Dallas Cowboys under den daværende træner Jason Garrett.

Efter blot en enkelt sæson som træner, blev Jason Garrett erstattet af Mike McCarthy, som så så stort et lys i Moore, at han forfremmede Moore til offensiv koordinator efter blot en enkelt sæson – en rolle, som han har haft indtil i søndags.

Hos Chargers kommer Moore til at stå i spidsen for et angreb, som endnu ikke har forløst det store potentiale, som Justin Herbert besidder. Og så kommer han til at skulle kæmpe med Patrick Mahomes om divisionstitler.