College-talenterne er ankommet til Indianapolis, og vi begynder at få officielle tal på spillernes fysik. Burrows håndstørrelse var en af de mindste blandt quarterbacks.

Draftens quarterbacks er blevet målt og vejet på alle ledder og kanter, mens vi venter på, at de skal udføre diverse fysiske og tekniske øvelser på banen. 

Et af de resultater, der har vakt opsigt i NFL-verdenen, er størrelsen på Joe Burrows hænder. Det potentielle topvalg målte 9 inches rent, hvilket var mindre end størstedelen af de andre højtrangerende quarterbacks.

Burrow var dog proaktiv, og prøvede at tage det hele med et smil på Twitter. Han proklamerede sarkastisk, at han ligeså godt kunne pensionere sig selv efter folk stillede spørgsmålstegn ved hans evne til at holde fast på bolden. Patrick Mahomes, hvis hænder kun er 0,25 inches længere, kunne dog relatere, og han var klar med et par opmuntrende ord:

Der er diskussioner omkring vigtigheden af størrelsen på quarterbacks’ hænder. Nogle mener, at det er en indikation på spillerens evne til ikke at fumble bolden, især i svære vejrforhold såsom regn, sne og kulde. Andre anser dog ikke håndens størrelse som en vigtig faktor i den samlede evaluering af spillerens værdi. 

Både Patrick Mahomes og Donald Trump er ihvertfald levende beviser på, at man sagtens kan få success på trods af små hænder.