Med de første træningslejre lige om hjørnet forhandler NFL og Spillerforeningen stadig om, hvordan preseason skal foregå. Ligaens seneste forslag er at reducere antallet af træningskampe til én

*Opdatering: Det er efter artiklens udgivelse kommet frem, at NFL har accepteret helt at aflyse alle træningskampe. Det melder ESPN’s journalist Adam Schefter. Dermed vil første NFL-kamp i år være åbningskampen mellem Kansas City Chiefs og Houston Texans torsdag d. 10. september.

Ligaen har hidtil satset på at få to træningskampe spillet i preseason, mens Spillerforeningen har ønsket at aflyse samtlige. De to parter har forhandlet om antallet de sidste par dage.

Ligakontorets seneste forslag til spillerne vil reducere antallet af træningskampe til bare én kamp. Det rapporterer NFL Networks journalist Tom Pelissero.

Træningskampen vil blive spillet i anden halvdel af uge 35, hvor der normalt spilles den tredje preseason-kamp.

Hvis forslaget går igennem og antallet af træningskampe reduceres fra to til én, vil det give spillerne en ekstra uge til at komme i kampform.

Kritikere af forslaget har dog påpeget, at de få træningskampe gør det sværere for trænerne at bedømme, hvem af de mere ukendte spillere, man skal beholde, og hvem der skal fritstilles, når trupperne skal trimmes kort før sæsonstart.