Bills og Chiefs har for vane at spille nogle intense kampe mod hinanden, og søndagens sidste playoffkamp blev afgjort på et brændt field goal.

Wide right… de udødelige ord i Buffalo, fra dengang Bills tabte Super Bowl 25 til New York Giants kunne igen høres søndag aften, da Bills kicker Tyler Bass brændte et 44 yard field goal forsøg, der kunne have udlignet stillingen til 27-27.

I stedet vandt Chiefs kampen 27-24 og skal dermed for sjette år i træk i AFC finalen, hvor Baltimore Ravens venter næste weekend.

NFL elsker skiftende føringer, og Chiefs og Bills skiftedes til at tage føringen hele kampen. Især blev anden halvleg en ren shoot out, hvor Patrick Mahomes og Josh Allen førte deres hold til det ene touchdown efter det andet.

Et af kampens største – og dummeste – spil, kom dog ikke med de to angreb på banen, men var derimod et fake punt af Bills på egen banehalvdel, der aldrig havde en chance, selvom Chiefs kun havde 10 mand på banen.

Bills havde dog heldet med sig, for Chiefs kunne have afgjort kampen, men begik selv en kæmpe fejl, da Mecole Hardman (måske/måske ikke) fumblede bolden gennem end zonen til touchback. Døm selv.

Bills stillede til start med en stribe skader til markante forsvarsprofiler, men kampen var knapt gået i gang, før Chiefs mistede linebacker Mike Edwards, senere fulgte den anden linebacker Willie Gay, og også cornerback Trent McDuffie og defensive tackle Chris Jones var ude undervejs.

Det betød lidt nemmere forhold for Bills’ angreb, der flyttede bolden nemt i starten af kampen, og Bills kunne gå til pausen med en 17-13 føring, efter en spektakulær første halvleg af Josh Allen, hvor han løb og kastede for 162 yards og selv løb to touchdowns ind.

Begge hold scorede et field goal i 1. quarter, inden Josh Allen løb bolden ind til kampens første touchdown og en en 10-3 føring for hjemmeholdet i starten af anden quarter.

Chiefs svarede igen. Først med endnu et field goal af Harrison Butker, og så med et touchdown fra Patrick Mahomes til Travis Kelce, som også skabte jubel hos Kelces popstar-kæreste.

Kelce scorede sit andet touchdown i starten af halvleg og bragte Chiefs foran 20-17. Dermed kom han og Mahomes op på 16 touchdowns sammen i playoffs, flest af alle nogensinde, og et mere end Tom Brady og Rob Gronkowski havde sammen.

Men Josh Allen leverede mere magi, da han på Bills næste angrebsserie først undgik presset og så kastede en perfekt bold til Khalil Shakir. Det var det første touchdown Chiefs cornerback La’Jarious Sneed har opgivet hele sæsonen.

Det var sidste gang Bills var foran i kampen, da Chiefs på den næste angrebsserie igen overtog føringen. Med nederlaget er Buffalo Bills ude af slutspillet, hvor de i seneste seks år har tabt tre gange til Chiefs.