NFL-spillerne har i disse uger muligheden for at fravælge at spille sæsonen, og nu har endnu en stjerne valgt at benytte sig af den mulighed. Det drejer sig om Jets’ linebackerprofil C.J. Mosley.

Bekymringen for COVID-19 er betydelig blandt NFL-spillerne, og derfor har NFL og Spillerforeringen indgået en aftale om at spillere kan fravælge at spille sæsonen mod en kompensation på 150.000 dollar eller i tilfælde af en spiller i højrisikogruppen, 350.000 dollar.

Overblik: Disse spillere har fravalgt at spille i 2020

Den mulighed har over 30 spillere allerede benyttet, og nu har en af Jets’ store profiler også valgt at springe fra. Linebacker C.J. Mosley, som Jets gav en monsterkontrakt inden 2019-sæsonen, har valgt at fravælge sæsonen, da han er bekymret for sin families helbred. Det meddeler Rich Cimini, der dækker Jets for ESPN.

28-årige Mosley havde en ærgerlig første sæson for Jets, hvor han på grund af skader kun optrådte i to kampe. Mosley var ellers hentet ind til at være holdets helt store forsvarskaptajn, men nu må holdet vente et år mere på de ydelser.

Tidligere har etablerede spillere som Don’ta Hightower, Patrick Chung, Michael Pierce og Nate Solder fravalgt at spille i år, og Mosley vil formentlig langt fra være den sidste, som vælger ikke at spille. Spillerne har indtil syv dage efter den endelige aftale mellem NFL og Spillerforeningen er underskrevet, og det er ikke sket endnu, da aftalen stadig er i hænderne på parternes advokater.

Få det fulde overblik over spillere, der i skrivende stund har fravalgt at spille i 2020-sæsonen