For nogle uger siden annoncerede Tate selv, at han måske ville få karantæne efter indtagelse af et ulovligt stof. Nu har NFL bekræftet karantænen, og Tate må derfor sidde ude de første fire kampe af Giants’ sæson.

Det bliver en amputeret receiver-gruppe, som Giants stiller til start med, når sæsonen starter. Corey Coleman er allerede blevet alvorligt skadet, og nu må de undvære Golden Tate i sæsonens første fire kampe.

Receiveren har fået fire kampes karantæne for at indtage et ulovligt stof i forbindelse med noget fertilitetsbehandling han begyndte på sammen med sin kone. Han annoncerede selv for nogle uger siden, at han stod foran en karantæne, hvis ikke en appel var succesfuld.

Tate havde håbet på, at NFL ville forbarme sig over ham, fordi han meldte sig selv, da han fandt ud af, at der var et ulovligt stof i den medicin, som lægen havde givet ham.

31-årige Tate kom til i free agency fra Philalphia Eagles, hvor han havde en lunken halv sæson efter at være blevet tradet fra Detroit Lions. Tidligere har Tate også spillet for Seattle Seahawks.